Agrarische teksten

Schrijven voor en over boeren. Daar help ik je graag bij. Ik ken de doelgroep, sterker nog, ik ben de doelgroep, want mijn werkdag begin ik het liefst tussen de koeien. Ik heb ruime ervaring in het schrijven van advertorials, ga graag de boer op voor een reportage en geniet van het omzetten van een commerciële boodschap in een vlotte tekst. Ik vind het een heerlijke uitdaging om in specifieke, inhoudelijke teksten te duiken, bijvoorbeeld over wetgeving, een nieuw commercieel product of met een verdiepend interview. Kom maar door!

In het zonnetje

Mensen of producten in het zonnetje zetten, dat maakt mij blij! Mijn schrijfstijl is dan ook positief, beeldend en toegankelijk. Of zoals één van mijn opdrachtgevers laatst zei: “Als ik jouw teksten lees zie ik het helemaal voor mij.” Uiteraard kan ik qua stijl aansluiten bij jouw huisstijl of tone of voice en de diepgang bieden die je wel óf juist niet zoekt.

Ik kijk, denk & schrijf graag met je mee!

Online, offline en sociale media

Ik houd van efficiënt. Daarom help ik je graag om jouw teksten breed in te zetten. Want als ik toch een tekst voor je schrijf, maak ik er met dezelfde vaart even een bericht voor sociale media, een interne memo of advertorial bij. Uiteraard kan ik zorgen voor een bijpassend communicatieplan en een agrarische fotograaf voor je regelen. Zo heb je in een keer jouw complete contentmix te pakken en hoef jij alleen nog maar te knippen en te plakken, lekker makkelijk! 

Benieuwd wat ik zoal schrijf? Lees het in mijn blogs of bekijk mijn werkervaring op LinkedIn.

Over Sanne...

Ik ben Sanne van Raalte. Getrouwd, moeder van drie , christen, koeienfan en geef workshops koeien melken. Schrijven doe ik het liefst onder het genot van een cappuccino, Fairtrade chocola en de muziek van The Bowery.