Agrarische teksten

Schrijven voor en over boeren. Daar help ik je graag bij. Ik ken de doelgroep, sterker nog, ik ben de doelgroep. Want mijn werkdag begin ik het liefst in de melkstal. Ik heb ruime ervaring in het schrijven van advertorials, ga graag de boer op voor een reportage en loop enorm warm voor het omzetten van een commerciële boodschap in een vlotte tekst. Ik vind het een heerlijke uitdaging om in specifieke, inhoudelijke teksten te duiken, bijvoorbeeld over wetgeving, een nieuw commercieel product of specifieke concepten voor de agrarische sector. Kom maar door!

Teksten

Daarnaast maak ik graag uitstapjes buiten de agrarische sector. Ik schrijf bijvoorbeeld websiteteksten, blog over het o-zo-ingewikkelde ouderschap of schrijf artikelen, gewoon over het leven. Dus ben je op zoek naar een artikel, reportage, commerciële tekst, column of blog buiten de agrarische sector? Mail, app of bel.

Ik kijk, denk & schrijf graag met je mee!

Online, offline en social media

Ik vind het een mooie uitdaging om een tekst breed in te zetten. De tekst voor jouw onderwerp kan ik daarom zowel uitwerken voor on- als offline gebruik. En als ik toch voor je schrijf, maak ik er graag een bericht bij voor op jouw zakelijke facebook-, twitter- of instagramaccount. Zo heb je in een keer jouw complete contentmix te pakken.

Benieuwd wat ik allemaal al geschreven heb? Lees het in mijn blogs of bekijk mijn werkervaring op LinkedIn.

Over Sanne...

Ik ben Sanne van Raalte. Getrouwd, moeder van twee kinderen, christen en koeienfan en geef workshops koeien melken. Schrijven doe ik het liefst onder het genot van een cappuccino, Fairtrade chocola en de muziek van The Bowery.