De kracht van een telefonisch interview

Bijna wekelijks mag ik op pad voor het maken van een bedrijfsreportage, iets waar ik enorm van geniet. Door de stal lopen en letterlijk met de boer om tafel zitten helpt om de juiste sfeer in een tekst te brengen. En tijdens het rondje over het bedrijf komen pratenderwijs de mooiste quotes naar voren. Door zwangerschapsperikelen kan ik helaas niet meer op pad. Daarom gooien we het dit keer over een andere boeg; een telefonische reportage. Een lekker snelle, efficiënte variant op een fysiek bedrijfsbezoek. Handig bij een beperkt budget, ideaal bij een drukke boer én zoals nu blijkt ook effectief bij een interviewer die niet ver meer kan autorijden 😉.

Ook dit keer vloog ik de hulp in van mijn netwerk aan agrarische fotografen. Fotograaf Albert Brunsting ging alvast vooruit. Dankzij zijn foto’s heb ik gelijk een goed beeld van de nieuwe jongveestal. Het helpt voor een vlot telefonisch interview met de melkveehouder, naast een telefoontje met de bouwbegeleider van Exlan Advies. En ondanks dat ik geen stap buiten de deur heb kunnen doen, heb ik toch nog de sfeer, die ik zo belangrijk vind, kunnen vangen. En zeg nou zelf, het resultaat mag er zijn, toch?!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.