Toch-is-een-beetje-rust-bet
Sanne van Raalte

Sanne van Raalte

Een beetje rust

‘Maar toch is een beetje rust beter dan veel gezwoeg en veel teleurstellingen.’ Dat schreef Prediker pak en beet 2.000 jaar geleden. Nu heb ik de afgelopen maanden zeker niet ervaren als gezwoeg en teleurstellingen, want wat heb ik mooie interviews mogen doen, teksten mogen schrijven en inspirerende ondernemers en mensen ontmoet! Maar dat wijze advies van een beetje rust klinkt toch ook best goed ;-). Daarom ben ik er deze maand een paar weken tussenuit om samen met mijn gezin te genieten van elkaar en een beetje rust. Vanaf begin september sta ik weer te popelen om voor je aan de slag te gaan, dus wat mij betreft tot dan!

Maar toch is een beetje rust beter dan veel gezwoeg en veel teleurstellingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deel deze blog