Iedereen aan de humus

“Wat zeg je?” “Humuszuur! En sinds we dat gebruiken hebben we geen crypto meer bij de kalveren en zijn we zelfs gestopt met het enten van de droge koeien tegen Rota en Corona.” Zo ongeveer ging het gesprek tijdens een reportage bij een melkveehouder. Humuszuur, ik had er nog nooit van gehoord. Ik ging naar huis met een proefverpakking. Uiteraard moesten onze jongste kalveren er aan geloven en kregen dagelijks een scheutje van dit zwarte spul door de melk. De proefverpakking was al snel op en bij de bestelling kwam ik contact met de ‘bedenker’; Harry van BioAg. Harry was op zoek naar communicatiehulp, ik naar een goede ondersteuning van de gezondheid van onze kalveren. En zo ontstond een erg leuke samenwerking.

Samen met zijn kleinschalige team heeft Harry twee prachtige, sterk groeiende bedrijven staan; BioAg en Health Solution. Ik mag met hen meedenken op het vlak van communicatie, want wat doen zij een gave dingen. Ik sta nog regelmatig versteld van de enorme effecten van het puur natuurlijke humus- en fulvinezuur op de gezondheid van planten, (landbouw)huisdieren en de mens. Je snapt dat ik uiteraard niet alleen onze kalfjes onderwerp aan de producten, zelf smeer en proef ik ook mee. Want met veel plezier help ik het enthousiaste, warme team van BioAg en Health Solution verder aan hun missie: iedereen aan de humus!

PS Er staan op dit moment nog twee vacatures open binnen dit bijzondere bedrijf in Harderwijk. Innovatief, warm, betrokken, kleinschalig qua organisatie maar groots in resultaten en afzet. Een echte aanrader!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.