Lucas-en-35-LR
Sanne van Raalte

Sanne van Raalte

Lekker combineren

-Vrijdagochtend 09.05 uur-


“Nu ik als freelancer werk kan ik kinderen, koeien en schrijven veel beter combineren.” Dat vertel ik mijn nieuwe klant tijdens een online kennismakingsgesprek. Gelukkig was ik als eerste in de online vergadering en ontdekte ik op tijd de klodder koeienpoep op mijn wang. Het is dik 25 graden in mijn kantoortje, maar ik zit in een dikke trui. Dat was het enige schone kledingstuk dat ik zo snel even kon vinden. De laatste tien koeien staan geduldig in de melkstal hun melk te geven. Hoera voor onze slimme melkstellen die automatisch stoppen als de koe klaar is. Vanwege een oppasprobleempje mocht jongste zoon mee met koeien melken. Best gezellig. Tenminste, het eerste rondje dan, want al snel had mijn babyvriendje er geen zin meer in. Wel naar bed, niet naar bed. Het werd een lange melkbeurt met al die tussenstops. Gelukkig heeft babylief de strijd tegen de slaap opgegeven en hebben we geduldige koeien, zodat ik even tussendoor mijn online overleg doen waarin ik enthousiast vertel over koeien, kinderen en schrijven die zo lekker combineren.   

Een half uurtje later klap ik mijn laptop weer dicht. Met een kleine gniffel over mijn eigen ‘dit-combineert-zo-lekker-uitspraken.’ Koeien, kinderen en communicatie. Het combineert vandaag inderdaad zó lekker, dat ze allemaal op hetzelfde moment iets van mij nodig hebben. Ik verzorg snel nog even de laatste koeien, geef mijn slapende zoon een extra aai over zijn blonde bolletje en ga ontbijten. Want dat mag eindelijk van mijn baas 😉.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Deel deze blog