podcast opnemen met christiaan (5)
Picture of Sanne van Raalte

Sanne van Raalte

Mijn eerste podcast

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” Zo ongeveer ging het, maar inmiddels is het toch echt een feit; mijn eerste podcast! Of liever gezegd; onze eerste podcast. Samen met Christiaan en Martha verdiep ik mij voor het boerenkennisnetwerk regeneratieve landbouw in de wondere wereld van regeneratieve landbouw. En wat is dat gaaf! Christiaan en Martha zijn zelf al regeneratief akkerbouwer en regeneratief tuinder, dus van hen leer ik enorm veel. Een feestje om in dit inspirerende team te werken en communicatie voor dit kennisnetwerk te doen! 

Naast webinars, communicatie via sociale media en evenementen hebben we nu sinds kort ook podcasts. Kan ik ook eens andere mensen het hemd van het lijf vragen en suggesties opperen. Wel zo fijn voor mijn thuisfront, die zo nu en dan helemaal gek worden van alle wilde ideeën die ik krijg door dit project ;-). Luister je mee? 

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Deel deze blog