Ons kinderboek is uit!

Tada, daar is hij dan: mijn eerste kinderboek: Abel de alpaca deelt uit! Wat een avontuur, samen met mijn fantastische medeauteur Karin Brummel. Wat begon als een wild idee, mondde uit in een serieus plan en in eindeloos veel uren schrijven, schrappen, uitzoeken, budgetteren, appen én lachen. Wat een voldoening om hem dan nu echt in handen te hebben. En het goede nieuws is dat jij hem ook in handen kunt krijgen! Stuur mij even een berichtje of bestel hem via onze site karinensanne.nl. Abel de alpaca deelt uit is perfect om voor te lezen aan je jonge kinderen (of hond 😉), om als kraamcadeautje te geven met onze té schattige alpaca-knuffel of gewoon als collector’s item in jouw boekenkast.

Ondertussen mijmeren wij stiekem al weer verder over waar Abel nog meer op avontuur kan gaan. Hoe leuk om Abel kennis te laten maken met koeien en een boek te ontwikkelen voor de schoolklassen die ik op de boerderij krijg voor boerderijeducatie. Maar goed, zoals wel vaker in dit proces, slaan we weer eens op hol. Eerst onze omgeving (en jou!) maar eens kennis laten maken met onze té schattige Abel 😊!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.