Lucie op boerderij Weelderen
Sanne van Raalte

Sanne van Raalte

Praatje bij het plaatje

Sorcha en ik delen dezelfde passie: ondernemers in de agrarische sector een stem geven. Sorcha doet dat in beeld, ik doe dat in tekst. Ik mocht fotograaf Sorcha helpen met een aantal teksten voor haar website De Agrofotograaf. Toevallig zocht ik nog een fotograaf voor foto’s bij mijn reportage in het zuiden van Nederland. Dus daarvoor schakelde ik Sorcha in. Leuk om elkaar op die manier in het werkveld te ontmoeten en samen de passie van de agrarische ondernemer letterlijk en figuurlijk in beeld te brengen!  

Passie van agrarische ondernemers in beeld brengen.

Vind jij het ook lastig om de juiste teksten op papier te zetten voor jouw website of folder? Vaak kan ik jou al heel simpel op weg helpen. Jij vertelt, telefonisch, via Teams of fysiek, wat je graag wilt zeggen en ik verwoord het in een passende tekst. Zo heb jij snel en simpel een mooie basis staan en kun je weer vooruit. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deel deze blog

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest
Share on email