Schrijftraining Sanne van Raalte Communicatie
Picture of Sanne van Raalte

Sanne van Raalte

Schrijftrainingen voor Boert Bewust Streken

Volgende maand mag ik voor Boert Bewust het land door. Nou ja, of deels gewoon mijn laptop openklappen, maar dat klinkt wat minder leuk 😉. Boert Bewust is een club van trotse boeren die graag aan alle niet-boeren laten zien hoe zij bewust en verantwoord boeren. Zeker nu dat door de coronamaatregelen vaak niet fysiek kan, vind je de verschillende Boert Bewust streken vooral online. Maar hoe presenteer je jouw bedrijf nu goed aan niet-boeren? Hoe schrijf je een column voor de regionale krant? En waar moet een goede blog over de boerderij aan voldoen? Met die vragen mag ik de deelnemers van alle Boert Bewust-streken helpen tijdens de trainingen schrijfvaardigheid die ik in juni online en fysiek mag geven. Ik kijk ernaar uit! 

Hoe schrijf je een column voor de regionale krant?

Kun je ook wel wat schrijftips gebruiken? Bekijk dan hier verschillende praktische tips voor jouw teksten. Wil je ook een schrijftraining op maat? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Deel deze blog