IMG_1052
Foto van Sanne van Raalte

Sanne van Raalte

Verder als bewuste boerin

De afgelopen 8 jaar ben ik met heel veel plezier actief geweest op het gebied van communicatie binnen het bestuur van Vallei Boert Bewust. Wat ben ik trots op waar we staan! Met elkaar, inmiddels zo’n 80 bewuste boeren hier in de Gelderse Vallei, kunnen we zoveel mensen bereiken om meer te vertellen en te laten zien over het gezonde, Nederlandse voedsel dat wij hier maken. En dat ‘samen sterk’ kwam wel heel duidelijk naar voren, toen onze Verlichte Boerderijenroute in december een heus verkeersinfarct veroorzaakte door de overweldigende belangstelling. Voor het eerst haalden we het landelijke nieuws 😉.

Deze maand geef ik het stokje door aan onze nieuwe bestuursleden. En uiteraard ga ik nog minstens 8 jaar door met Vallei Boert Bewust. Nu niet meer als bestuurslid, maar in het trainen van de Boert Bewust- deelnemers met schrijftrainingen en vooral: gewoon als ‘bewuste boerin’!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Deel deze blog